П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події Відео

Начальник УМВС України в Кіровоградській області Анатолій Вітюк звертається до громади Новина з відео


Зважаючи на те, що ситуація на сході нашої держави залишається складною і напруженою, працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини несуть службу у посиленому режимі і роблять все можливе для того, щоб і в подальшому не допустити погіршення криміногенної обстановки в регіоні.
^ Реклама ^

Сьогодні завдяки роботі, проведеній працівниками міліції, інших силових відомств, керівництва області та усім небайдужим громадянам, які мешкають тут, ситуація залишається контрольованою, а територія області цілісною.

Недолугі спроби сторонніх "порядкувати" на нашій землі закінчилися гучними затриманнями та кримінальними провадженнями.

Хочу звернутися до усіх мешканців області, закликати до спільної роботи, яка сприятиме подальшому підтриманню миру та спокою на Кіровоградщині.
Ми просимо Вас більш уважно ставитися до людей, які вас оточують, при цьому виявляти толерантність, виваженість та взаєморозуміння. Якщо їх поведінка, одяг чи особисті речі викликають у вас підозру негайно повідомляйте за телефонами спеціально створених "гарячих ліній", або телефонуйте "102".
Те саме стосується і підозрілих предметів, походження яких вам не відоме, а їх зовнішній вигляд викликає острах.

Однак, слід пам’ятати, що реагування на повідомлення про замінування передбачає алгоритм спільних дій кількох відомств. Включає в себе блокування низки комунікацій, руху транспорту та евакуацію людей. Не слід без необхідності створювати незручності, поширювати паніку серед населення та відволікати працівників міліції від виконання їх основних функцій. У кожному такому випадку проводиться ретельна перевірка, за фактами завідомо неправдивих повідомлень про замінування порушники притягуються до кримінальної відповідальності.

Сьогодні ми з вами повинні об’єднати зусилля для того, аби досягти спільної мети не допустити погіршення ситуації, потурбуватися про стабільність та безпеку на Кіровоградській землі.

УМВС України в Кіровоградській області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top