П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Є світло на вулицях Ревівки!

Відновленням зруйнованого "Кіровоградобленерго" вуличного освітлення в Ревівському мікрорайоні та на Рибоколгоспі закінчилася довга низка скарг місцевих жителів та депутатська запитів.
^ Реклама ^

Про цю подію з радістю повідомив заступник міського голови з комунальних питань Олександр Сич:

"Дійсно, таке чи не найактуальніше питання для мешканців приватного сектору, як відсутність у вечірній час вуличного освітлення, міську владу дуже турбувало. Та не все залежало від нас. І міський голова, і я не один раз говорили, що кошти на відновлення освітлення у нас були, і не тільки на освітлення. Але вони "зависали", та і зараз "зависають" на рахунках Державної казначейської служби. Це зірвало в минулому році багато наших соціальних програм. Але, нарешті, питання вирішено, вуличне освітлення на Ревівці і Рибоколгоспі відновлено з 15 квітня.

Слід відзначити, що монтаж нової перемички на трансформаторній підстанції, виконано не за рахунок міського бюджету, а за рахунок власних обігових коштів (а це близько 12 тис. грн.) "Комбінату комунальних послуг". Тож вважайте це поверненням нашого боргу мешканцям цих мікрорайонів. Боргом як виконавчої влади, так і моїх колег-депутатів Володимира Солоніна та Віктора Макарова, які багато зусиль витратили на вирішення цього, як виявилося, непростого під час кризи питання. І зі святом Пасхи всіх світловодців!"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top