П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Свято

Зі святом тебе, моє рідне село! (ФОТО)

Зі святом тебе, моє рідне село! (ФОТО)8 вересня мешканці с.Григорівки святкували День села.
О 10-й ранку вони зібралися на майдані біля сільради, який нагадував сорочинський ярмарок. Народ юрмився біля столів, які ломилися від різних страв. Тут панувало "фірмове блюдо" григорівців — вареники. Від звичних, з сиром чи капустою, до нині напівзабутих з маком та гречаників. Всі бажаючі мали змогу скуштувати та оцінити ці витвори кулінарного мистецтва місцевих господарок.
^ Реклама ^

Поласували цією смакотою і почесні гості, в тому числі кандидат у народні депутати Олександр Беляй. Після дегустації почалися урочистості, під час яких Олександр Іванович разом із Президентом БФ "Милосердя" Наталією Бут привітали григорівців, а пані Наталія вручила керівнику Будинку культури радіомікрофони.

Потім Олександр Беляй поцікавився у мешканців, чи отримана компенсація за збитки. Справа в тім, що 16 липня над Григорівкою пронісся буревій з градом, знищивши весь урожай. Та виявилося, що до цього часу ніякої допомоги від держави селяни не отримали.

— У нас такі гарні види були на врожай, — поскаржився кандидату одноосібник Андрій Ярмолаєв, — що душа раділа. Тепер все знищено. Ми всі документи зібрали, здали в райдержадміністрацію, але відповідь одна: чекайте. Може ви, Олександре Івановичу, допоможете?

— Мене обурює, — відповів Олександр Беляй, — що місцеву владу залишили наодинці з вашим горем. Впевнений, що діючому депутату ВР зараз потрібно не "піаритись" по округу, не пропускати засідання Ради, а виступити з депутатським запитом. Або як "члену єдиної команди", як він себе рекламує, "вибити" кошти для компенсації. Уже осінь, а люди йдуть в зиму без будь-яких запасів. Три села від стихії постраждало! Чи, може, кошти є, тільки притримують, щоб віддати в переддень виборів? Нічого, я по своїм каналам розберуся.

Зі святом тебе, моє рідне село! (ФОТО)
Сільський голова Надія Невкрита, Олександр Беляй, Наталія Бут

Зі святом тебе, моє рідне село! (ФОТО)

Зі святом тебе, моє рідне село! (ФОТО)
"А мій милий вареничків просить"

Зі святом тебе, моє рідне село! (ФОТО)
Андрій Ярмолаєв (праворуч) викладає проблему Олександру Беляю

Власкор
Фото автора
На правах політичної реклами

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top