П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Садистів на садах не виявлено

Садистів на садах не виявленоЖахлива чутка пронеслась нещодавно Світловодськом — на третіх Садах орудує маніяк-садист, жертвами якого стали кілька молодих жінок
Зі слів начальника Світловодської міліції, полковника Ігоря Іванова, до якого ми кинулися за коментарями, все виявилось значно менш драматичним, хоча, на жаль, не обійшлося без крові.
^ Реклама ^

Насправді, у заливі тієї місцини 13 вересня перехожими було виявлено жіночий труп. Враховуючи численні колото-різані рани в області грудей та шиї, криміналістам було нескладно встановити, що смерть 41-річної жінки аж ніяк не могла бути природною.

Невдовзі по гарячим слідам було затримано і підозрюваного. Ним виявився знайомий загиблої, 26-річний юнак, якому наразі інкримінується 115 стаття Кримінального Кодексу (умисне вбивство). За попередньою версією слідства, між фігурантами даної справи виникла сварка, в результаті якої чоловік наніс жінці травми, несумісні з життям. Позбавляючись від тіла, він відніс його до найближчої води, де і покинув.

Людський поголос стверджує, що сварка носила сексуальне підґрунтя — аби досягти взаємності, чолов’яга застосував так звану "розу" (розбиту пляшку), якою і перерізав горло непоступливій жінці. Так було це насправді чи ні, Іванов, посилаючись на таємниці слідства, не вточнив.

Віталій Асауленко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top