П’ятниця, 19 квітня 2024
Корисна інформація

У місті з’явиться альтернатива "Службі 1506"

При виникненні будь-яких аварійних ситуацій Світловодці зазвичай телефонували на номер 1506, але вже певний період ця аварійна служба не працює. Куди звертатись городянам, якщо виникне потреба?
З таким запитанням журналісти "Вечірки" звернулися до заступника міського голови з комунальних питань Олександра Сича під час бліц-інтерв’ю, що стосувалось нагальних питань життєдіяльності міста.


Служба 1506 самоліквідувалась в зв’язку із значними боргами, які утворились. Що стосується міста: на сьогодні при кожній експлуатаційній організації, при кожному ЖЕКу створена своя служба, яка виконує ті чи інші аварійні роботи. Свого часу номера телефонів були розміщені на кожному під’їзді, їх перелік є в кожній житлово-експлуатаційній конторі, тому, якщо виникають аварійні ситуації, можна телефонувати до свого ЖЕКу.

Крім того, з наступного тижня ми плануємо створити Центр збору інформації. Тобто, це будуть старі номери телефонів на базі Світловодського міськвиконкому, але тепер оператори тільки збиратимуть інформацію та будуть переадресовувати дзвінки до тих служб, які безпосередньо виконуватимуть ремонтні роботи. Адже проблема полягала не в тому, що не усувалися аварійні ситуації, а в тому, що люди не могли додзвонитися і отримати необхідну інформацію.

Тетяна Шаповалова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top