П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

У Світловодському районі негода залишила без світла більше 450 житлових будинків

У Світловодському районі негода залишила без світла більше 450 житлових будинківПро це Територіальне управління МНС в області повідомив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Світловодської райдержадміністрації Олександр Кондратенко.
Внаслідок несприятливих погодних умов (зливи, пориви вітру, град) було пошкоджено 9 ліній електропередач, у результаті чого мешканці сіл Глинськ, Григорівка, Микільськ та Подорожнє протягом одного дня були позбавлені електропостачання.
^ Реклама ^

Різкі пориви вітру спричинили часткове пошкодження шиферних покрівель сховищ сільськогосподарських об’єктів, фермерських будівель, дахів приватних будинків та господарчих споруд у приватних домоволодіннях. Частково без скла у вікнах та покрівлі залишились Григорівська та Микільська школи.

У Світловодському районі негода залишила без світла більше 450 житлових будинківПід час об’їзду фермерських угідь — посівів соняшника, кукурудзи та сої — з’ясувалось, що має місце загибель посівів сільськогосподарських культур.

Реальні розміри нанесених негодою збитків встановити наразі практично неможливо, оскільки під’їзні шляхи дуже замулені і немає змоги наблизитись до полів.

У районі працює комісія і остаточне рішення буде прийнято на позачерговому засіданні районної комісії з питань ТЕБ та НС з усіма підтверджуючими матеріалами і актами про завдані збитки.

Прес-служба ТУ МНС в області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top