П’ятниця, 29 березня 2024
Свято

Не похилого — поважного…

Зліва направо: О. Балюк, З. Климчук, Ю. КотенкоЗліва направо: О. Балюк, З. Климчук, Ю. КотенкоУрочистою і водночас зворушливою видалася церемонія відзначення Дня людини похилого віку, як пройшла у міському територіальному центрі з обслуговування пенсіонерів (директор Ю. Павлов, заступник Т. Череднічок).
Засвідчити свою повагу і пошану нашим ветеранам прибули перші особи Світловодська на чолі мером Юрієм Котенком. Та, навіть із Кіровограду до Терцентру завітала начальниця Головного управління економіки ОДА Ніна Рахуба, яка вручила двом поважним ветеранам почесні грамоти, підписані головою облдержадміністрації Сергієм Ларіним.


Не похилого — поважного…Чимало інших подяк і грамот та подарунків отримали ветерани і від міської влади. Теплі слова вдячності за мирне сьогодення прозвучали і від міського голови, і від секретаря міськради Зінаїди Климчук, і від начальниці УПСЗН Олени Балюк, і від голови МВ ПФУ Марії Короткої. Та, здається, найприємніше людям похилого віку було привітання від юного покоління — вихованці Станції юних натуралістів і подарунки, зроблені власноруч, вручали дідусям і бабусям, і кілька пісень їм заспівали.

А рефреном дійства звучали слова Зінаїди Климчук:
"Язик не повертається називати вас людьми похилого віку. Набагато точніше буде сказати: люди поважного віку".

Віталій АСАУЛЕНКО
Фото автора

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top