П’ятниця, 19 квітня 2024
Влада

Рекламні щити, що не виконують свої функції, прибиратимуть

Рекламні щити, що не виконують свої функції, прибиратимуть20 липня члени виконкому розглянули близько 20 питань, коротко — про основні.
Призов-2011. Через місяць — осінь, отож, хлопці призовного віку мають подумати про строкову військову службу. Про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді п.р. доповів Микола Грінченко, заступник військового комісара. Отож, виконком "за" проведення у жовтні-листопаді 2011 року призову громадян України 1986-1993 р. н. на строкову військову службу, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 18 років і вони не мають права на відстрочку та громадян старшого призовного віку, які втратили право на відстрочку.


Традиційно затверджено склад призовної комісії та комісії у справах альтернативної (не військової) служби, склад медичної комісії та розпорядок її роботи. Міліція пильнуватиме за громадським порядком на призовній дільниці в дні відправки призовників на обласний збірний пункт, а також в установленому Законом порядку проводити розшук, затримання і доставку призовників, які ухиляються від явки на медичну і призовну комісію без поважних причин. Претендентів, які можуть потрапити до війська, 1450, а візьмуть — 140-150, зауважив Микола Миколайович.

Рекламні щити мають нести інформацію, а не псувати вигляд міста. Тривалим було обговорення питання розміщення зовнішньої реклами, розташованої в межах нашого міста. Справа у тому, що існують певні правила її розміщення, але власники бігбордів (деякі) хронічно їх не дотримуються: скажімо, рекламні щити не використовуються, дозволи в установленому порядку не переоформляються тощо. Звісно, це псує вигляд міста, дратує і світловодців, і владу, і членів виконкому. За постійне порушення правил вони скасували дозвіл на розміщення реклами, який фірма мала 7 років. Управління житлово-комунального господарства має демонтувати щити по вул. Карла Маркса та на перехресті вулиці Комсомольській в напрямку Крилівського лісництва.

Дерева не висаджуватимуть, проте озелененням займатимуться. І на цьому засіданні виконавчого комітету знову довелося повернутися до будівництва ТОВ "Фітерікс". Раніше ми повідомили, що, у зв'язку з будівництвом Універсального офісно-готельного, торговельно-розважального комплексу, згадана фірма мала за зрубані дерева заплатити гроші, а потім ще й стільки ж зелених насаджень посадить. Виконком скасував це своє рішення, отже, фірма не зобов'язана висаджувати нові дерева, хоча озелененням зазначеної території займатиметься, мабуть, так як запланували ландшафтні дизайнери...

Тетяна ЗИМА

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top