П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Громадська рада "з під стягу" Павлова стала об’єднанням

Навідалась на засідання і віце-мер Валентина ЯвтенкоНавідалась на засідання і віце-мер Валентина ЯвтенкоА ще виконком, який розташований на Лєніна, 14, листується через Кіровоград із "Громадською радою м. Світловодськ", яка розміщується за адресою... Лєніна, 14.
Три питання було винесено у порядок денний чергового засідання ГО "Громадська рада м. Світловодськ". Щодо першого, то, як пояснив її голова Володимир Павлов, нинішня назва цієї громадської організації не зовсім чітко відображала її сутність. Адже, в цій ГО згуртувалось понад 20-ти інших громадських організацій, що об’єднують понад 15-ти тисяч світловодців.
^ Реклама ^

Відтак, зазначив Павлов, у назві має бути зазначена об’єднавча функція цієї організації... Після нетривалого обговорення, і було додано відповідне слово. Віднині повна назва цієї ГО звучить так: Об'єднання громадських організацій "Громадська рада міста Світловодськ". Друге питання логічно витекло із першого: раз організація змінила назву, тоді необхідно обрати керівний склад нової старої ГО... Шляхом відкритого голосування, на голову було переобрано того ж таки Павлова. Його заступниками стали голова міської ГО "Ветерани України" Віталій Мільохін та голова ГО "Ветерани Кременчуцької ГЕС" Іван Попов та ще чотири людини увійшли до складу президії.

І, як третє питання, було затверджено текст звернення новопосталої ГО до міської влади, до всіх міських партійних та громадських організацій. Основний його лейтмотив — заклик спільно, незалежно від політичних уподобань, засукувати рукава і на ділі довести свою любов до рідного міста. Виходячи з цього "Громадська рада міста Світловодськ" і буде вибудовувати свої взаємини як з властями, так із іншими ГО і партіями.

P.S. Як яскравий приклад, щоправда, із знаком "мінус" співпраці з міською владою навів Павлов... Так, ця ГО у травні зробила запит до виконкому щодо деяких питань роботи комунальників. Відповідь надійшла майже за місяць. Що й не дивно — її виконкомівці відправили поштою. Тобто, лист із нашого адмінбудинку "пішов" спочатку на Кіровоград, а вже звідти повернувся до того ж таки світловодського "білого дому", де також квартирується "Громадська рада".

Віталій АСАУЛЕНКО
Фото автора

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top