Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Свято

Людям в білих халатах

Людям в білих халатахІ цього року, як завжди, урочисто і піднесено вітав Світловодськ своїх медиків на День їхнього професійного свята.
17 червня концертна зала міського Палацу культури ледве вмістила як винуватців урочистостей, так і просто глядачів...
^ Реклама ^

Не минуло й двох тижнів з часу святкування Дня Світловодська, як місто відвідав народний депутат України Олександр Єдін. Щоправда, вдалося з’ясувати, що у нардепа це була більше таки робоча поїздка, у якій він, все ж, не оминув завітати "на вогник" до медиків. Власне, про це він і натякнув, виступаючи після слів привітання колегам від нинішнього головлікаря Світловодської ЦРЛ Дмитра Моісеєнка... Та спочатку виразник інтересів нашого виборчого округу у Верховній Раді порадував тутешніх "ескулапів", що вже з наступного місяця їхня зарплатня зросте щонайменше на 300 гривень — відповідне рішення, сказав він, схвалив український парламент три дні тому. Таким чином, підкреслив нардеп, нинішня влада, попри гігантські виплати зовнішнього боргу (90 мільярдів гривень в цьому році), які дістались у "спадщину" від попередників нинішніх Президента і Уряду, переглядаючи цьогорічний Держбюджет, віднайшла можливість збільшити фінансування медичної галузі країни на півтора мільярда гривень.
"І це не межа — алгоритм зростання зарплати бюджетникам закладено у програму дій уряду", — зазначив Олександр Єдін.
Далі, перенісши свою промову з Печерських пагорбів до справ світловодських, київський гість змінив і її тональність...
"При всій моїй повазі до Світловодська і його керівників, — мовив він вже у небезпечному для градоначальників мінорі, — стан світловодських доріг не витримує жодної критики...".
І запевнив присутніх, що він сповнений рішучості допомогти міському голові Котенкові наповнювати його передвиборчу програму конкретним змістом. Зокрема, і у "дорожньому" питанні. (Лист нардепа Єдіна на ім’я мера Котенка читайте тут Прим. ред.: edin.pdf [59,63 Kb] (19)).

Але ж у медиків-то свято! Тому парламентарій, знову взявши піднесену ноту, вручив Подяки народного депутата (а ще конверти) чималій кількості світловодських "ескулапів"... Не оминув привітати своїх колишніх колег міський голова Юрій Котенко, який, як відомо головувати містом пішов прямісінько з кабінету головлікаря тутешньої ЦРЛ... Йому, сказав він, неабияк приємно, що наша здоровохорона продовжує й надалі перебувати у п’ятірці найкращих в області. І, не відстаючи від Єдіна, він також вручив подарунки найбільш пошанованим представникам медичної галузі міста та Подяки від міськвиконкому, замітивши при цьому, що виконкомівські (подяки) не менш вагомі нардепівських... По справжньому зворушливим було дарування квітів сивочолим ветеранам-медикам. Ну, а далі грянула концертна програма у виконанні творчих колективів міста та окремих виконавців.

Людям в білих халатах

Людям в білих халатах

Людям в білих халатах

Людям в білих халатах

Людям в білих халатах

Людям в білих халатах

Людям в білих халатах

Людям в білих халатах

Людям в білих халатах

Людям в білих халатах

Віталій АСАУЛЕНКО
Фото В.Асауленко, Т.Філіпчук.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top