П’ятниця, 29 березня 2024
Освіта

На хвилях творчості — до знань та майстерності

На хвилях творчості — до знань та майстерностіРадісно квітує травнева природа, надихаючи на працю та творчі злети багатьох. Саме так можна охарактеризувати святковий захід, який відбувся 11 травня в стінах ПТУ №5. Цього дня там проводилася виставка технічної творчості та народно-ужиткового мистецтва.
Та основним був звітний концерт художньої самодіяльності в рамках обласного огляду, який показав високу майстерність училищної молоді в концертних номерах.


Особливо були відзначені обласним журі сценарна та режисерська робота керівника фольклорного гуртка В. Зубової, вокально-інструментальний гурт (керівник В. Білоус), гурт гітаристів (керівник С. Чорнобай).

Гучними оплесками вітали глядачі прекрасні виступи солістів-вокалістів Пилипа Гончарова та Анни Атрощенко, Юлії Горб та чудову гру на флейті Даші Пугачової, виступ Галини Долгодворової та Володимира Литвина, секції китайського боксу і вокально-інструментальний номер Юрія Лемішенка та Марини Коваленко.

Прекрасним доповненням до концерту був яскравий виступ гостей свята — танцювального колективу "Веснянка" Світловодської школи мистецтв (керівник Н. Коломієць).

Свято вдалося. Воно показало, яка талановита та творча молодь приходить в наше училище отримувати знання та обрану професію, як участь в гуртках допомагає їм долати життєві труднощі, надихає на працю, на гарні стосунки, дружбу...

Хочеться побажати дітям та керівникам гуртків творчості, нових художніх доробів, а всьому колективу училища — успіхів у вихованні підростаючого покоління.

К. Воробйов,
в.о. директора ПТУ №5.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top