Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Освіта

Багато читати — завжди перемегати

Олексій КаркачовОлексій Каркачов31 березня 2011 року в Кіровограді в обласній бібліотеці для дітей ім. Гайдара відбувся III тур конкурсу дитячого читання "Найкращий читач України 2011". Наше місто було представлене переможцями II туру міського етапу конкурсу, учнями НВЗ №4 Олексієм КАРКАЧОВИМ (6 клас) та Анею ПЕТРОВОЮ (7 клас).
В III турі Конкурсу дитячого читання "Найкращий читач України 2011" брали участь 60 найкращих читачів з Кіровоградської області, які змагалися між собою у вмінні представляти свою улюблену книгу та героя, відповідали на велику кількість складних тестових запитань, а також на додаткові запитання журі по читацьких щоденниках.
^ Реклама ^

Журі, яке складалося з відомих людей Кіровоградщини, відомих письменників нашого краю, бібліотекарів обласної бібліотеки, визнало переможцем Конкурсу нашого земляка О.Каркачова.

Олексій переміг і виборов головну нагороду — поїздку до Львова на Фестиваль дитячого читання "Книгоманія" Вітаємо Олексія Каркачова і бажаємо безліч перемог у майбутньому.

Запрошуємо майбутніх переможців до міської дитячої бібліотеки, адже багато читати — завжди перемагати.

Світлана Шумська,
директор міської дитячої бібліотеки
Богдан Дроздов (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top