Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

У світі Мельпомени дитячої школи мистецтв

У світі Мельпомени дитячої школи мистецтв«Театр! Чи любите ви театр так, як люблю його я, тобто всіма силами душі вашої, зі всім ентузіазмом, зі всією нестриманістю, на яку тільки здатна палка молодість, жідібна і пристрастна до вражень вишуканого!», – сказав колись В. Белінський.
Чи можна сказати краще, ніж сказав Белінський про зустріч з прекрасним, а саме – театром.
Саме цим видом мистецтва і мають можливість займатися учні в дитячій школі мистецтв, яка цього року святкує свій 15-ти річний ювілей. В театральному класі учні розкривають свої вокальні, музикальні, хореографічні, театральні здібності, навчаються виразності мови, пластичності рухів, ритмиці – саме тому, що додає людині впевненості в собі.
^ Реклама ^

Вже стало доброю традицією, що учні театрального класу виступають зі своїми постановками перед учнями загальноосвітніх шкіл міста. Ось і 14 січня учням 2-3 класів НВК №4 було показано дві вистави за п’єсами С.Лукша «Геть ангіну», Ф. Лур’є «Загадкова посилка».

Ці п’єси вчать дітей бути уважними, добрими, вести здоровий спосіб життя, не зупинятися перед труднощами.

Гра учнів-акторів була переконливою та, за словами маленьких глядачів, дуже їм сподобалася, про що свідчили чуйні та дружні оплески.

Можливо прізвища цих акторів-початківців колись стануть гордістю нашого українського театру, на що ми маємо велику надію та від щирого серця бажаємо їм здійснення їхніх мрій та бажань.

Олександр КОМАРЕВСЬКИЙ,
Наталія БРОВЧЕНКО,
викладачі театрального класу ДШМ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top