П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск Події Актуально

"Велика толока" – чисте місто

"Велика толока" – чисте містоУ ЦРЛ почали прибирати територію, як тільки зійшов сніг. А 11 квітня 170 працівників усіх підрозділів ЦРЛ – хірургічного та терапевтичного стаціонарів, стоматологічного відділення – взяли участь у "Великій толоці", великому прибиранні до Пасхальних днів, Першотравневих свят і Дня Перемоги.
З територій ЦРЛ по вул.Леніна, Павлова, Ювілейній було вивезено 12 вантажних автомобілів сміття, все, що зібралося за зиму – гілки, листя, будівельні матеріали тощо.
Біля хірургічного стаціонару по вул. Леніна, 110 висаджено 30 фруктових саджанців, 20 лип. Всі дерева, бордюри побілено, навіть вздовж траси, що пролягає біля ЦРЛ.
^ Реклама ^

На клумбах висіяно та посаджено квіти.

Після ударної напруженої праці, що тривала з 11 до 14 години, всі учасники суботника із задоволенням смакували польовою кашею, яку зварили на замовлення головного лікаря ЦРЛ Юрія Котенка.

Заступник начальника управління охорони здоров’я Кіровоградської ОДА Олександр Скрипник, який якраз перебував у місті, побував в усіх відділеннях ЦРЛ, на об’єктах, де прибирали медики.

Територія ЦРЛ вабить зір побіленими деревами та бордюрами і рожево-білим цвітом фруктових дерев.

"Велика толока" – чисте місто"Велика толока" – чисте місто"Велика толока" – чисте місто
"Велика толока" – чисте місто"Велика толока" – чисте місто"Велика толока" – чисте місто


Вікторія АРХИПОВА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top