П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск

На озброєнні української армії буде станція зв’язку, виготовлена на ВАТ «Олімп»

На озброєнні української армії буде станція зв’язку, виготовлена на ВАТ «Олімп»Дітище ВАТ «Олімп» – станція тропосферного зв’язку – за наказом міністра оборони України Анатолія Гриценка прийнята на озброєння Збройних Сил України.
З цієї нагоди на підприємство завітали гості: перший заступник міського голови Юрій Лукинський, керівник апарату ради Ольга Литвиненко. Вони, за особистий вагомий внесок у розвиток військової промисловості, вручили голові правління ВАТ «Олімп» Івану Юхименку, президенту ВАТ «Олімп» Олексію Винокурову, головному інженеру Віктору Сіренку Подяку і Грамоти , підписані начальником Генерального штабу Головнокомандуючим Збройними Силами України С.Кириченком. Грамоти та Подяки отримали також провідні інженери, конструктори, робітники.
^ Реклама ^


Голова правління ВАТ «Олімп» Іван Юхименко сказав:

– Майже три роки тому на замовлення Міністерства оборони України розпочалася інтенсивна робота над станцією тропосферного зв’язку. І нині – це модернізований зразок, станція завтрашнього дня. Вона забезпечує якісний зв’язок у радіусі 220 км і не має аналогів у світі. Наказ про прийняття станції на озброєння – це визнання нашої праці Міністерством оборони України. І, до речі, з нами готові співпрацювати й зарубіжні країни.

Влітку представники державної комісії, які працювали на підприємстві протягом місяця, належно оцінили станцію. Найкращі характеристики військових фахівців отримала вона і під час військових навчань «Армія-2007» . А після успіху – визнання: розпочинається се-рійне виробництво: Міністерство оборони замовило ВАТ «Олімп» 4 станції, заохочує до подальшої праці над її новим зразком, і у 2008 році виділяє на ці роботи 18 млн. грн. А це – нові робочі місця – підприємству потрібні молоді люди різних спеціальностей; зростання зарплати (у 2006 р. середня становила 900 грн., у 2007 р. – 1100 грн.), більші відрахування до бюджетів усіх рівнів

Іван Юхименко подякував усьому колективу підприємства, а сьогодні це 200 осіб, за працю. Запевнив, що колектив з честю виконає відповідальне державне замовлення.

Вікторія АРХИПОВА.

На фото: Перший заступник міського голови Юрій Лукинський вручає Грамоту провідному інженеру ВАТ «Олімп» Володимиру Бєлякову.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top