Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Светловодск

Москаль подякував Зейналова

Голова Кіровоградської ОДА Едуард Зейналов отримав лист-подяку від голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля. Про це повідомляє прес-служба адміністрації.
^ Реклама ^

Як зазначено у інформації, луганський колега висловив  щиру вдячність особисто Едуарду Зейналову та всім представникам Кіровоградській області за участь в аварійно-відновлювальних роботах в Алчевську. Нагадаємо, що в Кіровоградської області було сформовано 5 відповідних бригад: 2 бригади - на базі "Кіровоградгазу", по одній - на базі Знам'янського відділку Одеської залізниці, РУ-2 та підприємства "Світловодськпобут" загальною кількістю 25 чоловік. Менш ніж через годину після надходження відповідної урядової телеграми вони виїхали до Алчевська.
Аварійні бригади з Кіровоградської області, разом із рятівниками з інших регіонів, працювали в ЖЕКах, допомагали ліквідовувати наслідки аварійної ситуації, виконували функції з ліквідації поривів тепломереж переважно в житлових будинках Алчевська. Бригади були укомплектовані необхідними матеріалами, апаратурою, забезпечені пальним тощо.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top