Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я

Мікроби підстерігають улітку

Мікроби підстерігають уліткуУсі звикли, що ймовірність захворіти на застудні захворювання та їх ускладнення — пневмонії найбільша у осінньо-зимовий період. Однак не слід забувати, що хвороботворні мікроорганізми чатують, і необачна поведінка може спричинити застуду, ангіну чи пневмонію навіть влітку.
Цього року показник захворюваності населення Світловодська на пневмонію практично не змінився порівняно із минулорічним. Основними провокуючими захворювання факторами є переохолодження на фоні літньої спеки — протяги від кондиціонерів та вентиляторів, вживання занадто холодної води та напоїв, приймання холодного душу з метою освіжитися тощо.
^ Реклама ^

Звертаємося до населення міста та району: при перших ознаках захворювання — підвищенні температури, слабкості, болю у грудній клітині, кашлю — звертайтеся до дільничного лікаря. Своєчасне звернення, вчасно призначене лікування запорука швидкого одужання.

Застерігаємо! Уникайте тривалого знаходження біля кондиціонера, різкої зміни температури, протягів та купання у холодній воді, не вживайте напої холодними.

Не займайтеся самолікуванням, звертайтеся до лікаря. Тільки лікар зможе правильно встановити діагноз та призначити лікування.

Дмитро ВУСИК,
районний інфекціоніст,
Людмила КРОХМАЛЮК,
завідуюча терапевтичним відділенням.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top