П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

"Гендерна рівність. Сімейне право"

"Гендерна рівність. Сімейне право"Це – тема навчального семінару-тренінгу для бібліотекарів міста, що провели тренери інформаційно-ресурсного центру (ІРЦ) у грудні 2009 року.
Засвоївши методику проведення тренінгу на цю тематику, бібіліотекарі, у свою чергу, також провели серію тренінгів по всіх мікторайонах міста. Моніторинги показали, що робота учасників різних категорій населення розширила й поглибила знання присутніх про сімейне право та права жінок.
^ Реклама ^

Найбільш актуальною темою для слухачів стала тема самовдосконалення. Багато з жінок змінили своє ставлення до життя, і зауважили, що семінари дають їм можливість стати більш позитивними та конструктивними, змінити своє світосприйняття, а також зробити конкретні кроки для якісних змін в своєму житті. Тому ІРЦ спрямовує роботу на формування у кожної людини системи життєвих принципів. Особливо молоді необхідне стимулювання до самостійного й усвідомленого вибору життєвої позиції та формування правових знань.

Ефективність проведеної тренінгової роботи підтверджується і тим, що участь різних категорій населення міста у тренінгах дозволила їм розширити і поглибити знання про сімейне право та права жінок; підвищити рівень відповідальності за власне життя; сформувати почуття відповідальності за свої вчинки в правовому полі через розуміння своїх прав та обов'язків; відпрацювати навики впевненої поведінки: комунікативні навички, навики самопрезентації; сформувати почуття власної гідності тощо.

До речі, всі учасники тренінгів стали користувачами Інформаційно-ресурсного центру громадянської освіти і мають можливість звертатися до ІРЦ, працювати за комп'ютером, шукати необхідні теми в Інтернеті.

Тетяна ГОЛОВАЧОВА,
провідний бібліограф ЦМБС.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top