Вівторок, 16 квітня 2024
Люди

Зiрочки на нашому небосхилi

Зiрочки на нашому небосхилiПротягом жовтня у Світловодську, районі та на Власівці народилося 55 діток: 31 хлопчик та 24 дівчинки.
У місті народилося 35 малюків: 17 хлопчиків та 18 дівчаток. Це – Таїсія Єнакє, Матвій Гордієнко, Діана Бикова, Владислав Куліш, Нікіта Людвік, Єфрем Удовенко, Ярослав Стеценко, Єлизавета Грузін, Артем Пасічник, Софія Пазіненко, Нікіта Давидов, Ангеліна Марон, Софія Акіншина, Вікторія Курищенко, Дар'я Приданчук, Іван Гончаров, Тимофій Алексєєнко, Дар'я Похилова, Олександр Гурєєв, Аліна Журавльова, Олег Короленко, Дмитро Кашель, Арсеній Шевченко, Таїсія Діденко, Валерія Панафідкіна, Ельвіра Панафідкіна, Анастасія Худякова, Каріна Бричко, Даніїл Мякішев, Іван Любомський, Поліна Виноградна, Дар'я Васюкова, Іван Сичевський, Ірина Тріок, Давід Степанов.


Новими мешканцями Власівки стали 6 діток: 4 хлопчиків та 2 дівчаток. Це – Данііл Стеценко, Микола Солонина, Глєб Даниленко, Костянтин Лахно, Софія Молчанова, Анастасія Михайлець.

Світловодський район поповнився 14-ма немовлятами: тут народилося 4 дівчаток та 10 хлопчиків. Отож, у Калантаєві народився – Максим Чайка, у Скелівій – Ангеліна Шакірова, у Глинську – Софія Кулик, Катерина Квітко, Анатолій Кругляк та Давид Ващенко, в Аудиторівці – Богдан Проценко та Ілона Бур’янська, у Микільську – Ніна Білоконь, Єлисей Попович та Данило Кім, у Павлівці – Богдан Мурив та Максим Калініченко, у Подорожньому – Богдан Переведенцев.

Інформація надана відділами РАСЦ по місту та району.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top