Олександр Лозовський

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

Біографія

Олександр Лозовський

Біографія:

Лозовський Олександр Валерійович народився 7 березня 1986 р. в м. Світловодськ, Кіровоградська обл.

Закінчив Світловодську ЗОШ №10. Не дивлячись на те, що був найменшим у класі — навчався добре, навчання давалось легко.

Самостійно навчився грати на гітарі, відвідував вокальний гурток. У пік популярності брейкдансу, Олександр разом із друзями створив групу з виконання брейкдансу.

Після закінчення школи вступив до Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, за спеціальністю "Педагогіка й методика середньої освіти. Історія".

Після третього курсу навчання пішов до лав Української армії, відслуживши строкову службу закінчив університет, отримав кваліфікацію вчитель історії та українознавства.

За спеціальністю Олександр не працював, займався улюбленою справою — ремонт комп’ютерів і телефонів, із часом це стала його робота на довгі роки. Згодом закінчив курси "Майстер із ремонту електроприладів". Працював у мережі "Dnipro-M" — майстром.

Олександр був дуже талановитим, писав пісні, які потім ставали популярні серед друзів, помічав красу у звичайних речах, фотографував природу. Завжди був усміхнений, привітний, мабуть, не було людини в нашому місті, щоб не знала Лозовського Сашу.

У червні 2022 Олександр Валерійович добровольцем пішов до військкомату. Служив у в/ч А7361, 124 бригади ТрО ЗСУ.

Загинув захисник 16 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку. Поховали захисника 20 вересня 2022 року у м. Світловодськ.

Назавжди 36. Люблячий син, брат, батько, найкращий друг, товариш.

У Саші залишилися два синочки, яких він обожнював…

Нагороджений медаллю "Захисника Вітчизни" (посмертно).

Олександр Лозовський

Публікації

[group=1][/goup]