Вівторок, 30 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Фоторепортаж Відео Влада

У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно Новина з фото Новина з відео

У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно
Сьогодні, 20 жовтня, у кабінеті міського голови Андрія Маліцького відбулося вручення нагород полеглих захисників їхнім родинам.

Режисер міського Палацу культури Максим Василенко розповів про полеглих захисників.

Присутні вшанували полеглих воїнів хвилиною мовчання.

"Сьогодні ми згадуємо наших полеглих героїв, які віддали за наше мирне майбутнє найцінніше, що у них було — свої життя, — звернувся до присутній Андрій Маліцький. — Ми маємо жити і працювати на користь громади, розбудовувати її, робити її сильною та незалежною, — зауважив міський голова.


Нагороди полеглих воїнів їхнім рідним вручив начальник першого районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександрійського відділення підполковник Андрій Журба.

Відзнакою Міністерства оборони України — медаллю "За поранення” (важке) та посвідчення до медалі нагороджений Євген Оранський. Нагороду отримав син полеглого воїна.

Медаллю "Захиснику вітчизни” та посвідченням до медалі нагороджений Денис Шаблій. Нагороду отримала дружина полеглого воїна.

Медаллю "Захиснику вітчизни” та посвідченням до медалі нагороджений Олександр Лозовський. Нагороду було вручено матері полеглого воїна.

Медаллю "Захиснику вітчизни” та посвідченням до медалі нагороджений Дмитро Горбуліч. Нагороду було вручено дідусю полеглого воїна.

"Дякую вам за ваших хлопців, — звернувся до родичів полеглих воїнів Андрій Журба. — Вони дійсно варті пошани, пам’яті. Вони віддали найцінніше, що в них було, за всіх нас, за свою родину, за нашу рідну Україну. Прийміть щирі співчуття”.


Вічна пам’ять і вічна слава українським воїнам!

У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно У Світловодську нагородили чотирьох захисників України. Посмертно



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top