Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Освіта

Навчальний процес розпочнеться без збоїв

Місто збентежила інформація щодо фінансової проблеми в галузі освіти та її наслідків, які можуть торкнутися ледь не кожної родини Світловодська: "Чи будуть садочки скорочені, чи закриються яслі-групи, чи будуть об'єднані класи..?" та інші інтерпретації запитань, які народжуються від окремих громадян і з кожним днем стають все дивовижнішими за своїм змістом.
Так, дійсно в галузі освіти є певні економічні проблеми. Такі ж проблеми є і в інших галузях: охорони здоров'я, культури, спорту та ін. Проте доводиться визнати, що саме освіта має найбільший дефіцит. Можливо, саме тому автори чергового песимістичного прогнозу стосовно роботи цієї галузі б'ють на сполох?
^ Реклама ^

Не так давно містом "ходили" чутки про те, що буде зірвано оздоровлення дітей у літній період у зв'язку із відсутністю коштів на харчування. І доки чутки розповсюджувалися, міська влада працювала. В результаті – оздоровлення проведено, жодних нарікань.

Наступна плітка породила у мешканців міста сумніви щодо вчасного початку навчального року, адже не вистачало коштів на проходження працівниками освіти обов'язкового медичного обстеження. І в цьому випадку злагоджена команда представників міської влади спрацювала чітко і проблему було вирішено. До початку навчального року обстеження пройде кожен вчитель.

Сьогодні нові чутки про дитячі садочки та ясельні групи…

Хочемо завірити наших мешканців: ніякого рішення про будь-яку оптимізацію не прийнято. Тому однозначно заявляємо – дитячі яслі-групи закриватися не будуть, учбовий процес у школах змінено не буде, адже ми всі добре розуміємо, що за фінансовими питаннями стоїть конкретна дитина, її майбутнє, бо освіта – це доленосний фундамент для кожної людини.

За інформацією виконавчого комітету.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top