П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Кримінальна справа, що стосується кожного українця

Наприкінці травня Службою безпеки України порушено кримінальну справу за фактом вчинення геноциду в Україні в 1932-1933 роках. У 17 областях України, що постраждали від Голодомору, створено спеціальні слідчі групи.
Як повідомив начальник управління СБ України в Кіровоградській області генерал-майор Сергій Ратієв, в УСБУ для проведення великої, складної та відповідальної роботи виділено співробітників, які включені до оперативно-слідчої групи, що розслідує вказану справу.
^ Реклама ^

Наші співробітники, – зазначив Сергій Володимирович, – вже приступили до аналізу наявних архівних документів. На даний час уже знайдено понад сто п'ятдесят таких матеріалів з партійних та радянських архівів. Проводяться опитування очевидців, зокрема селах Знам'янського району.

У зв'язку з цим, керівництво УСБУ звертається до місцевих органів самоуправління, до всіх жителів області всіляко сприяти в роботі слідчої групи, з переконливим проханням з розумінням підійти до проведення належних у даному випадку слідчих дій.

Всім, хто має можливість пролити світло на з'ясування конкретних обставин, пов'язаних із підготовкою та вчиненням злочину, який не має строку давності, прохання звертатися до телефону довіри УСБУ 36 13 06.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top