Вівторок, 23 квітня 2024
Влада

На засіданні виконкому

Порядок денний останнього засідання виконавчого комітету містив близько 20 питань, тож члени виконкому їх розглянули швидко і по кожному прийняли відповідне рішення. Коротко про ті, що стосуються більшості мешканців Світловодська, а саме приготувань до літнього сезону.


Кількість зменшиться – якість не постраждає
Про роботу дошкільних навчальних закладів у літній період 2009 року присутнім доповіла Н. Пиленок. Отож, з 1 червня по 31 серпня ДНЗ переводять на літній оздоровчий період. Виконуючи розпорядження виконкому «Про оптимізацію витрат з міського бюджету в 2009 р.» та враховуючи гостроту питання з забезпечення бюджетних установ у повному обсязі коштами та виплату заробітної плати, оплату енергоносіїв, медикаментів харчування, кількість груп у садочках зменшиться, як і чисельність працівників на цей період. Кількість груп в ДНЗ у зазначений період становитиме 46 (18 – для дітей раннього віку та 28 – дошкільних).

Дитячий відпочинок-2009
До літа залишилося не так багато днів, тож саме час подбати про відпочинок, особливо, дитячий.

Члени виконкому затвердили ряд організаційних заходів (а їх майже 20!) щодо оздоровлення дітей міста влітку 2009, презентовані начальником управління молоді та спорту Нелею Брусенцевою, а також ознайомилися з фінансовими витратами на це. Отож, згідно з кошторисом витрат управління освіти на оздоровлення та відпочинок дітей у 10 пришкільних таборах, заходами планується охопити 682 особи, які будуть оздоровлюватися протягом 21 дня, при цьому витрати на харчування складуть 11 грн. (на одну дитину на один день), загальна сума 157,5 тис. грн.

При цьому розрахункова вартість на одну дитину за 21 день перебування у таборі складає майже 235 грн., загальні витрати – приблизно 160 тис. грн., при цьому батьківська плата – 37 тисяч гривень, отож, з бюджету буде залучено близько 123 тисячі гривень.

Табори працюватимуть у школах №№2, 4, 5, 7, 8, 9, 10, а також в ЦДЮТ, на Станції юних натуралістів, ДЮСШ №1.

Спрага – все!
Виконавчий комітет дозволив фізичній особі О. Шикман розташовувати квасні бочки для здійснення сезонної торгівлі хлібним квасом за адресами: вул. Леніна, будинки №7, 11, 39-41, 65, 106, а також біля зупинки до дач «Дніпро» та на вул. Миру (перехрестя вул. Закамінської) за умови виконання та дотримання нею ряду вимог та Законів України, нормативно-правових актів, а також надання усіх погоджень з кількох дозвільних служб, що стоять на варті здоров’я та захищають права споживачів. У разі невиконання хоча б якогось пункту умов рішення виконкому, що дозволяє здійснювати цю діяльність, воно (рішення) втрачає чинність. З кожної торговельної точки підприємиця заплатить по 170 грн., що поповнять місцевий бюджет.

Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top