П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Події

Світловодська ЦРЛ стала «невісткою» СП ТОВ «Світловодськпобут»

Світловодська ЦРЛ стала «невісткою» СП ТОВ «Світловодськпобут»
20 січня о 7:30 адміністрація Світловодської ЦРЛ повідомила керівництво СП ТОВ "Світловодськпобут", а саме керівника одного з підрозділів Олександра Наумчика, про значне зниження температури теплоносія до 12°C. Керівник підрозділу відповів, що існує проблема на котельній №2.
^ Реклама ^

У телефонному режимі постійно йшов обмін інформацією про стан готовності котельні до початку подання теплоносія для подальшого запуску терапевтичного стаціонару, поліклініки та дитячого відділення Світловодської ЦРЛ. Так, о 3 годині 21 січня керівник підрозділу СП ТОВ "Світловодськпобут" надав інформацію про стан готовності котельні №2 до подачі теплоносія Світловодській ЦРЛ за адресою вул.Павлова, 16. В оперативному режимі прибули працівники Світловодської ЦРЛ для перезапуску системи опалення. При обстеженні теплових камер було виявлено незначний витік теплоносія, який оперативно ліквідовано власними силами.

На протязі опалювального сезону терапевтичний корпус та дитяче відділення лікарні не отримують теплоносій, достатній для дотримання в приміщеннях повітряно-теплового режиму згідно санітарних норм.

Адміністрація СП ТОВ "Світловодсьпобут", не зважаючи на письмові вимоги керівництва Світловодської ЦРЛ щодо направлення свого працівника для обстеження температурного режиму в лікувальному закладі, жодним чином не реагує, ігноруючи звернення. Тиск та температура в системі опалення постійно різко змінюється, що є недопустимим в системі опалення. Стаціонарні телефони СП ТОВ "Світловодсьпобут", опубліковані на сайті, не відповідають.

21 січня на сайті Інтернет-видання "Світловодськ" вийшла стаття "висококваліфікованих теплотехників-експертів", які багато років працюють на СП ТОВ "Світловодськпобут", мають великий досвід в теплоенергетиці та, за сумісництвом, працюють в інформаційній службі, про те, що причиною зупинки теплопостачання нижньої частини міста є Світловодська ЦРЛ. Дуже прикро, що за внутрішніми проблемами на підприємстві з теплопостачання "високодосвідчені фахівці" інформаційної служби шукають в іншому місті.

Адміністрація Світловодської ЦРЛ з порозумінням відноситься до проблем теплопостачальної організації. Впевнені, що справжніх фахівців на підприємстві СП ТОВ "Світловодсьпобут" більше, ніж вищезазначених "експертів", що роблять технічні висновки.

Адміністрація Світловодської ЦРЛ


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top