Четвер, 28 березня 2024
Спорт

Світловодці – чемпіони України

Світловодці – чемпіони України
18-19 березня у Кривому Розі пройшов Відкритий чемпіонат України з важкої атлетики (а саме – жиму лежачи), присвячений 9-разовому чемпіону світу, переможцю "Арнольд Класік-2005" Віталію Пономаренку.


В цих змаганнях взяли участь команди з усіх регіонів України (зокрема світловодські представники із спортивного клубу "Русачі") та Придністров’я (Молдова). Загальна кількість спортсменів становила більше 160.

Світловодцям Сергію Веселовському та Станіславу Смолянику довелося взяти участь у досить напруженій боротьбі за звання кращого у своїх вагових категоріях.

С.Смоляник у нелегкому протистоянні в перший день змагань із результатом 235 кг посів перше місце у юнацькій (своїй) та четверте у дорослій вікових категоріях. Другого дня, відчуваючи біль в ліктьовому суглобі та плечі, він з другої спроби зафіксував вагу 190 кг. В результаті – золота медаль серед юнаків та бронза серед дорослих (важковики вагою до 110 кг).

С.Веселовський наприкінці 2008 року отримав травму плеча, тому не був впевнений в успішності свого виступу. Але бажання боротися пересилило біль та сумніви. Сергій взяв участь у змаганнях другого дня і отримав перемогу серед дорослих та ветеранів (Мастерз 40-44) із результатом 217,5 кг (образно кажучи, лежачи на спині він у кожній руці підняв по два мішки цукру).

Ми вітаємо з перемогою наших світловодських богатирів і бажаємо їм міцного здоров’я та сили для подальших перемог.

Члени СК "Русачі".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top