П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Віталій Асауленко Освіта

Сьома школа зустрічала лідерів профспілок області Новина з фото

Сьома школа зустрічала лідерів профспілок області
Делегати обласного виїзного семінару районних та міських голів обласної профспілки освіти і науки Кіровоградської області свій виїзд 14 вересня, присвятили нашим теренам – Світловодщині і Світловодську…
^ Реклама ^

Спочатку представницька делегація, яка складалася, переважно, з голів районних та міських освітянських профспілок (а це – аж ніяк не менше сорока людей) на чолі головою обкому Світланою Скалько навідалась до сільських шкіл у Микільському та Григорівці… А так, як вашого кореспондента з ними не було, то чим делегати там займались – нехай описують неупереджені і правдиві районні кореспонденти. А от сьома світловодська школа…

На її ґанку дорогих гостей зустрічав педагогічний колектив на чолі з директором Анжелікою Колесник та з начальником міського управління освіти Геннадієм Френкелем. Душевні, просякнуті поезією вітальні слова пані Анжеліки, по яблучку гостям – як символізм благословенної осені, плюс не менш душевна мелодія на саксофоні, яку тут же – на ґанку – виконав учень цієї школи Дмитро-Богдан Шевченко, додали розради гостям, перед тим, як вони увійшли всередину. Вже там, у актовій залі, директор презентувала присутнім відео-нарис про школу, яка, між іншим, увійшла до першої сотні найкращих середніх навчальних закладів України та до трійки кращих в області. А потім гості мали змогу, як-то кажуть, наживо познайомитися з провідними представниками педагогічного колективу. Серед них, зокрема, Наталя Мізіна – педагог з 51-річним стажем, з яких – 27 років працює заступником директора саме сьомої школи. Пані Наталя – відмінник освіти України, лауреат премії (2015 рік) імені Василя Сухомлинського. Трішки менше педагогічного стажу має вчитель математики, заступник директора з навчально-виховної роботи Тамару Щербатко – у пані Тамари 43-річний педагогічний стаж… Чи варто нагадувати, що найкращі з педагогічної плеяди даної школи є вчителями вищої категорії і що вони мають безліч здобутків на педагогічній ниви? Як от, до слова, вчитель української мови і літератури Людмила Гула, чия учениця Наталя Осадча лічені дні, як повернулася переможницею на Всеукраїнській шкільній олімпіаді, ставши Президентською степендіанткою.

…У слові у відповідь, яке виголосила голова обкому освітянської профспілки, гості були сповнені схвальних епітетів. А ще, користуючись нагодою, Світлана Скалько нагородила Геннадія Френкеля профспілковою нагородою – Відзнакою "За соціальне партнерство". Натомість пан Геннадій, як і інші педагоги, розповів і про свої здобутки у цій школі. Адже, перед тим, як очолити міське управління освіти, він кілька років пропрацював вчителем диковинної на той час інформатики (90-ті роки). Саме тоді, з огляду на новаторство і завзятість молодого вчителя Френкеля, сьома школа першою у Світловодську (і одна із перших в області) обзавелася власним комп’ютерним класом.

Ну, опісля цієї невимушеної офіційної частини, щоби гості не відчували себе вільними слухачами, їх "розбили" на чотири групи – для участі у такому собі квесті з чотирьох локацій: їм належало, разом із педагогами школи трішки позайматися рукоділлям, поспівати і навіть дерева садити. Мета даного квесту, як стало зрозуміло з інструкцій до нього, демонстрація того, що попри різні напрямки у своїй роботі педагоги сьомої школи працюють спільно на єдиний результат – високу якість знань у цій Альма-матер.

…А дерева гості з господарями не прості саджали – вони започаткували "Алею мрій": "садівник" пов’язуючи стрічечку на щойно посаджене деревце, мав сказати про свою мрію… Звісно, говорили про світле, затишне і мирне.
Сьома школа зустрічала лідерів профспілок області
Сьома школа зустрічала лідерів профспілок області
Сьома школа зустрічала лідерів профспілок області
Сьома школа зустрічала лідерів профспілок області
Сьома школа зустрічала лідерів профспілок області
Сьома школа зустрічала лідерів профспілок області
Сьома школа зустрічала лідерів профспілок області
Сьома школа зустрічала лідерів профспілок області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top