П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Кримінал

Нечесна боротьба за територію розпочалася на ринку надання послуг таксі у Світловодську Новина з фото

Нечесна боротьба за територію розпочалася на ринку надання послуг таксі у Світловодську
"Дев’яності повертаються?" — ставлять риторичне запитання перед правоохоронцями батько і син — Валерій і Степан Кравчини після інциденту з кримінальним душком, що стався 2 січня з водіями таксі "Тройка".
^ Реклама ^

Ось про що йде мова. За словами Степана Кравчини, другого січня о 23:10 до диспетчера "Тройки" — найпершої у Світловодську служби таксі (заснована у 1999 році Валерієм Кравчиною) надійшло замовлення на два автомобіля. Коли водії прибули на місце виклику до міського РАЦСу, хвилин 15 до них ніхто не підходив. Раптом підбігла група молодиків в балаклавах (близько восьми чоловік), яка витягла одного водія з машини, другий встиг зачинити двері і, коли вже від’їжджав, машину вдарили (на фото). Експертну оцінку пошкоджень ще не робили, але ремонт обійдеться щонайменше тисяч у 10.

Обом водіям погрожували:

"Ви тут більше не працюєте! Тільки спробуйте виїхати на лінію, ми ваші машини спалимо і т.п."


На цьому акція залякування не закінчилася. Наступного дня всім водіям, які співпрацюють з таксі "Тройка", почали телефонувати та погрожувати. Попереджали, що водії можуть працювати в будь-якій службі таксі міста, тільки не в цій, інакше їх транспортні засоби спалять!

"Ми хочемо знати хто влаштовує такі протиправні діяння і як до цього ставиться поліція? Чи планують правоохоронці порушити кримінальну справу за нашими заявами і потім розслідувати її? У нас є припущення, що це може бути "роботою" недобросовісних конкурентів, які таким чином намагаються фізично та морально знищити нас, використовуючи сценарій 90-х років!" — обурюються підприємці.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top