Четвер, 18 квітня 2024
Надзвичайні пригоди

Пожежа на вулиці Соборності України (Тельмана) у Світловодську (ДОПОВНЕНО) Новина з відео

Пожежа на вулиці Соборності України (Тельмана) у Світловодську (ДОПОВНЕНО)
Пожежа допоміжних будівель сталася вчора, 17 жовтня, ввечері на вулиці Соборності України (Тельмана), що на Ревівці. Фото і відео з короткими коментарями надіслали нашому виданню читачі, коментар надав Володимир Дементій — начальника МРВ У ДСНС України у Кіровоградській області.


"Зняв відео пожежі о 19:40 з вулиці Новогеоргіївської. Палали літня кухня з банею і альтанкою. Через пару метрів від пожежі — двоповерховий будинок блокують рятувальники, намагаються приборкати вогонь, щоб він не перекинувся на будинок." — пише нам читач.


Володимир Дементій, який особисто керував рятувальними заходами, розповідає:

"17 жовтня о 19:36 на "101" зателефонувала громадянинка і повідомила про пожежу на подвір’ї будинку на вулиці Соборності України (Тельмана). Через хвилину на місце події виїхали 2 одиниці техніки і 8 людей особового складу ДПРЧ-17. Палали допоміжні споруди розміром 18 на 15 метрів, з пічним опаленням, електричним освітленням, вкриті андуліном. За 10 хвилин пожежу вдалося локалізувати, а остаточно ліквідувати лише о 22:54. Головне своє завдання ми виконали — врятували будинок. Хочу відзначити злагоджені дії особового складу ДПРЧ-17 на чолі з начальником Олександром Сіденком та т.в.о. його заступника Данилом Барбарикіним. Причини пожежі встановлюються."




Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top