Вівторок, 23 квітня 2024
Влада

Про вшанування пам’яті громадського діяча м. Світловодська Віталія Куцевича Новина з фото

Про вшанування пам’яті громадського діяча м. Світловодська Віталія Куцевича
26 травня 2016 року Світловодська міська рада рішенням №238 Присвоїла звання "Почесний громадянин міста Світловодська" представнику територіальної громади міста Світловодська Куцевичу Віталію Васильовичу (посмертно), громадському активісту, правозахиснику та перейменувала вулицю Глінки на вулицю Віталія Куцевича.


Символічно, що на вулиці Глінки розташовано міські відділи поліції і прокуратури. Відомо, що кримінальну справу щодо загибелі Віталія Куцевича до цього часу розслідують. Тож це рішення буде щоденним нагадуванням правоохоронцям про незакінчену справу.

У рішенні місцевого "парламенту" дослівно написано:

16 квітня 2016 року на 68-му році пішов із життя відомий громадський активіст, принциповий захисник інтересів територіальної громади міста та окремих його громадян Куцевич Віталій Васильович, враховуючи його великий особистий внесок у збереження та захист комунального майна громади, міська рада вирішила:
  1. Присвоїти звання "Почесний громадянин міста Світловодська" представнику територіальної громади міста Світловодська Куцевичу Віталію Васильовичу (посмертно), громадському активісту, правозахиснику.
  2. Перейменувати вулицю Глінки на вулицю Віталія Куцевича.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності та реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top