Четвер, 28 березня 2024
Кримінал

Правоохоронці встановили неповнолітнього зловмисника, який скоїв два грабежі та крадіжку

Правоохоронці встановили неповнолітнього зловмисника, який скоїв два грабежі та крадіжку
Ним виявися 16-річний підліток, житель міста Світловодськ. За вчинене хлопцю може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.


До відділу поліції звернувся приватний підприємець, який повідомив, що з кіоску реалізації мобільних телефонів було відкрито викрадено дистанційний тримач — "палицю для селфі".

"Як з’ясувалося, зловмисник під приводом купівлі взяв роздивитися товар, після чого втік у невідомому напрямку. Правоохоронці встановили особу злодія та його причетність ще до одного грабежу і крадіжки. У продавця на ринку хлопець вихопив сумку з кількома блоками цигарок, а також викрав вже з іншого кіоску 40 пачок тютюнових виробів та дистанційну оптичну мишку. Частину речей злодій залишив для власного користування", — розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 "Грабіж" та ч. 3 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України. За такі дії юнаку загрожує до 6 років позбавлення волі.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top