П’ятниця, 19 квітня 2024
Кримінал

Втекти з місця події грабіжнику не вдалося

Втекти  з місця події грабіжнику не вдалося
Працівники Світловодського відділу поліції на місці злочину застали 37-річного жителя сусіднього міста. За цим фактом проводиться розслідування.


Під час відпрацювання районного центру вночі на території гаражного кооперативу правоохоронці помітили автомобіль, що зупинився біля одного з приміщень. З авто вийшов чоловік та за допомогою лому і розвідного ключа зламав навісний замок на гаражі. Поліцейські затримали зловмисника, хоча він намагався втекти з місця події.

"У ході огляду в салоні автомобіля правоохоронці виявили та вилучили утинок гладкоствольної мисливської рушниці, яку, за словами зловмисника, він придбав у січні в іншій області. Зброю направлено на дослідження. У даний час стосовно особи обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою", – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ч. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами" та ч. 3 ст.15 "Замах на злочин" і ч. 3 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України. Чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.
Втекти  з місця події грабіжнику не вдалося
Втекти  з місця події грабіжнику не вдалося


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top