Четвер, 28 березня 2024
Нам пишуть

У відповідь на звинувачення у популізмі… Новина з фото

У відповідь на звинувачення у популізмі…
На зустрічі міського голови Валентина Козярчука з керівниками підприємств нашого міста 23 лютого 2016 року міська організація Партії Пенсіонерів України та я особисто були звинувачені в популізмі.


Виникає питання: чи є популізмом створення нормальних умов для роботи медичної амбулаторії на Ревівці? У селищі Власівка такі умови створені, мешканці Ревівського мікрорайону теж мають на це право. Саме це право підтримала планово-бюджетна комісія міської ради. До того ж, відповідно до затвердженого міськвиконкомом кошторису на суму 780 тис. грн., на засіданні планово-бюджетної комісії суму виділених бюджетних коштів було зменшено до 500 тис. грн. Далі ми рекомендували виконавчій владі включити відповідні механізми для пошуку підрядників для подальшого зменшення цієї суми і це вже є робота виконавчого комітету на чолі з міським головою, в тому числі і контроль за витратами коштів. До речі, затверджений кошторис на ремонт приміщення отримав експертну оцінку Укрдержбудекспертизи Кіровоградської області, а за рішення виконкому від 28 січня 2016 року про її затвердження проголосував в тому числі і міський голова.

Також ми неодноразово отримували зауваження в популізмі щодо виділення коштів на пільговий проїзд незахищених громадян Світловодська і, на відміну від міського голови, наші депутати розуміють справедливість такого рішення і підтримали його.

А вирішувати хто тут правий і чи є тут популізм – Вам, шановні світловодці!

Юрій Лукинський,
голова міської організації Партії Пенсіонерів України,
депутат міської ради


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top