Четвер, 28 березня 2024
ТОП-новини Кримінал

Пожежа на ринку «Світанок» у Світловодську — схоже на підпал Новина з фото

Пожежа на ринку «Світанок» у Світловодську — схоже на підпал
Правоохоронці встановлюють обставини загорання торгівельного кіоску. Подія сталася ввечері 25 січня у місті Світловодськ на території ринку. На місці пригоди було виявлено чоловіка з численними травмами, якого доставлено до лікарні.


"Правоохоронці прибули за адресою виклику. З’ясувалося, що у приміщенні знаходились автомобільні запчастини, мастило та лакофарбові вироби. Неподалік кіоску було виявлено непритомного чоловіка з тілесними ушкодженнями та в обгорілому одязі. Ним виявився 42-річний місцевий житель. Потерпілого госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні, – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. – Крім того, на місці події поліцейські виявили та вилучили пластикову пляшку з рідиною темно-коричневого кольору з різким запахом, схожим на бензин, об’ємом близько 0,2 літра та запальничку".


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 "Умисне знищення або пошкодження майна" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

А ось як розповідають про подію рятувальники:

25 січня о 17:39 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу металевих вагончиків, які належать приватним підприємцям, по вулиці Леніна, 108 у м.Світловодськ. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогнем було охоплено 3 торгівельні точки. Щодо обставин та причин займання – наразі ведеться слідство. На місці події було знайдено потерпілого чоловіка 1973 р.н., який зараз знаходиться у реанімаційному відділенні Світловодської ЦРЛ, стан його тяжкий.

До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки ДПРЧ-17 Управління ДСНС в області. Силами вогнеборців о 18:05 пожежу було локалізовано та о 18:53 ліквідовано.
Пожежа на ринку «Світанок» у Світловодську — схоже на підпал
Пожежа на ринку «Світанок» у Світловодську — схоже на підпал
Пожежа на ринку «Світанок» у Світловодську — схоже на підпал


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top