Четвер, 28 березня 2024
Кримінал

Крадія техніки та інструментів викрили світловодські поліцейські Новина з фото

Крадія техніки та інструментів викрили світловодські поліцейські
Ним виявився раніше судимий за крадіжки 37-річний житель міста Світловодськ. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.


До відділу поліції протягом листопада-грудня надійшла низка повідомлень про крадіжки з гаражних приміщень та приватних будинків.

"Правоохоронці встановили особу зловмисника. Чоловік зізнався, що потрапляв через душник до гаражів, звідки викрадав інструменти. З одного з приміщень здійснив крадіжку котушки з мідним дротом, вагою 31 кілограм, який продав знайомому за 2400 гривень. Отримані кошти у подальшому крадій витратив на погашення боргу та продукти харчування", — повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Крім того, було встановлено причетність злодія до крадіжок 2 телевізорів, ноутбука, обігрівача, ТV-тюнера з приватних будинків, а також 6 мішків горіхів з торгівельного кіоску та електроінструментів. Частину речей вилучено.

За цими фактами розпочато розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.
Крадія техніки та інструментів викрили світловодські поліцейські
Крадія техніки та інструментів викрили світловодські поліцейські


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top