П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

"Я категорично проти реформ ціною життя людей! Уряд, який цього не хоче розуміти, має піти у віставку", – Олесь Довгий. Новина з фото

"Я категорично проти реформ ціною життя людей! Уряд, який цього не хоче розуміти, має піти у віставку", – Олесь Довгий.

У Верховній Раді зареєстровано проект Постанови про визнання роботи Кабінету міністрів за підсумками 2015 року незадовільною. Про це на засіданні фракції повідомив секретар депутатської групи "Воля народу" Олесь Довгий.
^ Реклама ^

За його словами, народні депутати групи "Воля народу", у тому числі через бюджетний комітет, вимагали від уряду не обрізати витрати на найчутливіші напрямки: пенсіонерів, освіту, охорону здоров'я, науку, сільгоспвиробників, самозайняте населення, підприємців.

Професійна розмова з Прем'єр-міністром та Міністром фінансів не виходить", – констатував нардеп.


У згаданому проекті постанови діяльність Кабміну оцінена як непрофесійна, конфліктна та загрозлива для українського народу:

"Уряд, який позиціонує себе як реформаторський, реально і успішно не реалізував жодної реформи. Більше того, значно погіршив стан економіки та життя. Індекс інфляції за листопад місяць на продовольчі товари складає 139%, на ліки – 139%, на комуналку – 203%, вартість природного газу – 373%. І при цьому у проекті бюджету нам пропонують підвищити соціальні стандарти "аж" на 12,5%. Встановлений прожитковий мінімум на наступний рік у розмірі 1330 гривень і зростання його на 66 гривень до кінця року – це просто знущання над людьми! Курс доллара, який нам обіцяли по 12 гривень, зараз він удвічі вищий. Безробіття досягло рівня кінця 90-х років. Закриваються школи, лікарні вже не можуть забезпечуватись навіть мінімальними наборами ліків, не кажучи вже про складні препарати, від яких залежить життя українців з хронічними хворобами. Тотальна корупція і війна – ось реалії в які нас заганяє Прем'єр та його міністри. Я категорично проти реформ ціною життя людей! Уряд, який цього не хоче розуміти, має піти у відставку", – йдеться у заяві Олеся Довгого.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top