Субота, 20 квітня 2024
Надзвичайні пригоди

Вибух у гаражі — постраждали автомобіль, його власник та будівля Новина з фото

Вибух у гаражі — постраждали автомобіль, його власник та будівля
Про надзвичайну подію, що сталася у провулку Степовому, повідомив нашому виданню читач. Ми звернулися до рятувальників та поліцейських з проханням поділитися подробицями.


Яніна Любецькак з ДПРЧ-17 повідомила таке:

"10 грудня, о 17:51 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу автомобіля ВАЗ 2106 та домашніх речей в цокольному приміщенні одноповерхового житлового будинку за адресою: пров. Степовий, 11.

До гасіння пожежі було залучено 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 17 та оперативну групу Світловодського МРВ Управління, аварійну бригаду Світловодського УЕГГ ВАТ "Кіровоградгаз".

Пожежу локалізовано о 18:09, ліквідовано о 21:12.

Пожежею знищено автомобіль ВАЗ 2106, 1989 року випуску, та домашні речі на площі 5 м2.

Внаслідок пожежі травмовано чоловіка, якого з опіками І-ІІ ступеня доставлено до реанімаційного відділення Світловодської центральної районної лікарні.

Причина пожежі встановлюється."

Вибух у гаражі — постраждали автомобіль, його власник та будівля

Юлія Розум з поліції повідомила, що вчора о 20:15 до чергової частини Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про пожежу в провулку Степовому. Оперативно-слідча група, виїхавши на місце події, встановила, що господар гаража, чоловік, 1970 року народження, ремонтував свій автомобіль ВАЗ 2106. Під час ремонту вибухнула пропанова газова установка, загорівся автомобіль і гараж. Чоловік отримав опіки обличчя і шиї.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального Кодексу України.

Триває слідство.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top