Вівторок, 30 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Звертатися до прокуратури можна за допомогою телефонного та електронного зв’язку

Звертатися до прокуратури можна за допомогою телефонного та електронного зв’язку
Світловодська міжрайонна прокуратура Кіровоградської області розповсюджує інформацію про порядок функціонування телефону "гарячої лінії" та електронної поштової адреси.
^ Реклама ^

Законом України “Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо електронного звернення та електронної петиції від 02.07.2015 за № 577-VIII внесено зміни та доповнення до ст. 5 Закону України "Про звернення громадян".

Закон розширив шляхи надходження звернень до відповідних органів, уповноважених їх розглядати, за допомогою засобів телефонного та електронного зв’язку.

Запроваджено можливість подання громадянами усних звернень за допомогою засобів телефонного зв’язку, тобто через телефони "гарячі лінії", та надіслання звернень з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронні звернення).

Приймання звернень в Світловодській міжрайонній прокуратурі Кіровоградської області проводиться у робочий час щодня, крім вихідних.

Електронні звернення до Світловодської міжрайонної прокуратури Кіровоградської області надсилати на електронну пошту: zvern-Svitlovodsk@gp.gov.ua.

Усні звернення приймаються за телефоном "гарячої лінії" - 2-36-47.

Володимир Рубан,
Світловодський міжрайпрокурор,
радник юстиції


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top