Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Дільничні інспектори міліції встановили крадія арбалету та бензопили Новина з фото

Дільничні інспектори міліції встановили крадія арбалету та бензопили
Злодієм виявився мешканець Світловодського району. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
^ Реклама ^

До міліції звернувся житель районного центру, який повідомив, що з його дачного будинку в одному з сіл району було викрадено арбалет та бензопилу.

У результаті подворового обходу дільничні інспектори з’ясували, що мешканці населеного пункту бачили, як невідомий чоловік ходив вулицями з арбалетом. Особу зловмисника встановили. Ним виявився 27-річний житель сусіднього села. Ввечері, скориставшись відсутністю господарів, він викрав арбалет та бензопилу з дачного будинку. Речі зберігав вдома для власного користування.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 "Крадіжка" та ч. 2 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, — повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.

Крім того, вилучений арбалет направлено на експертизу. За її результатами буде вирішено питання про притягнення власника до відповідальності.
Дільничні інспектори міліції встановили крадія арбалету та бензопили
Дільничні інспектори міліції встановили крадія арбалету та бензопили


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top