Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Від 4-х до 6-ти років отримає грабіжник жіночої сумочки та мобільного телефону Новина з фото

Від 4-х до 6-ти років отримає грабіжник жіночої сумочки та мобільного телефону
Світловодськими правоохоронцями викрито грабіжника, який незаконно заволодів мобільним телефоном та жіночою сумочкою. Ним виявися раніше судимий за крадіжки молодий чоловік. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.
^ Реклама ^

До міськвідділу надійшло звернення від місцевої жительки про те, що невідомий чоловік наніс їй тілесні ушкодження та заволодів її сумочкою та мобільним телефоном "Prestigio".

В ході оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку був встановлений 21-річний раніше судимий молодий чоловік. Зловмисник приїхав на відпочинок з іншого району до знайомого. Вночі, виходячи з під’їзду будинку свого знайомого, він побачив жінку, яка проходила повз будинок. Вона тримала в руці мобільний телефон, яким він і вирішив заволодіти. Зловмисник підбіг до жінки, штовхнув її на землю, вирвав з рук телефон та сумочку. Викрадену сумочку чоловік викинув, а мобільним телефоном користувався.

Його дії кваліфіковані слідчим за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років, — повідомив начальник Світловодського МВ Вячеслав Лавренюк.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top