Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Крадія телевізійного кабелю встановлено у Світловодську

Крадія телевізійного кабелю встановлено у Світловодську
Дільничні інспектори міліції встановили зловмисника, який скоював крадіжки телевізійного кабелю та металевих огорож. Ним виявився раніше судимий мешканець міста за аналогічні злочини. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.
^ Реклама ^

На протязі останніх двох місяців почастішали випадки вчинення крадіжок телевізійних кабелів в багатоповерхових будинках м. Світловодська.

Так, з початку червня 2015 року до міськвідділу надійшло 7 звернень від ПрАТ "Веселка" про крадіжку телевізійних кабелів марки РК 75-4-11 різної довжини.

Дільничними інспекторами міліції був встановлений 40-річний місцевий громадянин, який викрадений кабель випалював, отриманий мідний дріт здавав до пункту прийому металобрухту.

Крім цього, 11 серпня 2015 року працівниками міліції було затримано на "гарячому" вищезазначеного громадянина, який викрав 8 металевих кутників із паркану Центру дитячої та юнацької творчості. Встановлюється причетність даного злочинця до інших аналогічних злочинів.

— Дії зловмисника кваліфіковані слідчим за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років, — повідомив начальник Світловодського МВ Вячеслав Лавренюк.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top