П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Вчора мало не згорів будинок на вулиці Миру у Світловодську Новина з фото

Вчора мало не згорів будинок на вулиці Миру у Світловодську
У середу, 5 серпня о 18:40 на пункт зв’язку 17-ої державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від місцевого жителя про пожежу сусідського будинку на вулиці Миру. Сама господиня на той час була вдома, але від побаченого їй стало зле, тож і без допомоги медиків не обійшлося.
^ Реклама ^

Для ліквідації загоряння на місце події прибув черговий караул ДПРЧ-17. Завдяки небайдужим сусідам, які вчасно викликали допомогу, а також злагодженим та оперативним діям рятувальників, пожежу вдалося швидко локалізувати, а згодом і повністю загасити.

Зі слів жінки стало відомо, що після включення мікрохвильової печі, електроенергія в будинку зникла, а вже за лічені хвилини покрівля будинку палала. Звичайно, збитки є і вони наразі підраховуються, проте бійцям ДСНС таки вдалося врятувати від знищення сам будинок. До слова, нещодавно зроблений ремонт залишився майже не ушкодженим.

Остаточна причина виникнення пожежі встановлюється, серед ймовірних – коротке замкнення електропроводки. Як наслідок, вогонь знищив 50 м. кв. даху та покрівлі, частково пластикову "вагонку" та дещо з електропобутових приладів.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top