Вівторок, 21 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Підозрюваного у грабежі заарештували Світловодські правоохоронці

За скоєне раніше неодноразово судимому мешканцю міста Світловодська загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
^ Реклама ^

Минулого місяця до міськвідділу міліції звернувся житель міста. Чоловік розповів, що увечері, коли він повертався додому, в під’їзді незнайомець відібрав у нього сумку з ключами від мопеда та грошима в сумі 400 гривень.

Через декілька днів потерпілий знову звернувся до правоохоронців із заявою про викрадення його несправного транспортного засобу з території автостоянки.

— Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець. Викрадений мопед він продав, отримані кошти витратив на власні потреби, — повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.


Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 "Грабіж" та ч. 2 ст. 289 "Незаконне заволодіння транспортним засобом" Кримінального кодексу України. Стосовно нього обрано запобіжний захід – тримання під вартою.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top