Четвер, 28 березня 2024
Кримінал

Крадія металу викрили дільничні інспектори

Дільничні інспектори міліції викрили зловмисника, який неодноразово здійснював крадіжки металевих виробів. Ним виявився 17-річний місцевий молодик. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.


Так, наприкінці червня до чергової частини Світловодськогоміськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідома особа, проникши через хвіртку на територію подвір’я, таємно викрала акумуляторну батарею. Через декілька днів надійшло ще 4 аналогічних повідомлень про крадіжку металевих виробів, а саме арматури, кутників, металевих труб та пластин.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронцями був встановлений раніше не судимий місцевий мешканець. Викрадені металеві вироби, а також акумуляторну батарею юнак продав своїм знайомим. Отримані кошти він витратив на власні потреби.

Дії хлопця кваліфіковані за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, - повідомив начальник Світловодського МВ Вячеслав Лавренюк.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top