Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Відразу три призових місця здобув Олександр Бендюк

З 18 по 25 липня у Миргороді відбувся Міжнародний шаховий фестиваль "Миргород-2015". На змагання приїхали шахісти з Києва, Чернігова, Харкова, Одеси, Дніпропетровська, Полтави та ін. Учасником фестивалю став і наш земляк Олександр Бендюк.
^ Реклама ^

Шахісти продемонстрували свою майстерність в кількох змаганнях: з класичних шахів, коли кожному учаснику виділялося 1,5 години на всю партію, зі швидких шахів — 15 хвилин до кінця партії та в п’ятихвилинному бліцтурнірі.

У змаганнях з швидких шахів взяли участь 65 спортсменів. Олександр Бендюк в 7 турах набрав 4,5 очок. Він здобув 4 перемоги, одна гра закінчилася нічиєю, дві — поразками. В результаті світловодець посів перше місце серед ветеранів і був нагороджений грошовою премією. У бліцтурнірі спортсмен набрав 5,5 очок з 9 можливих і став срібним призером серед ветеранів. Стільки ж очок Олександр Бендюк набрав у турнірі з класичних шахів і посів третє місце.

Варто сказати, що змагання пройшли на високому рівні. У відкритті фестивалю взяв участь мер Миргорода та інші посадові особи. До речі, шахісти не тільки змагалися, а й брали участь в екскурсіях по місту славетного Гоголя, купалися в річці Хорол, що протікає центром міста та ласували абрикосами, як розказували місцеві жителі, такого врожаю не було ніколи. Ну а головне, - пили цілющу Миргородську воду.

Олександр Бендюк щиро дякує міському голові Юрію Котенку, який вже неодноразово надавав матеріальну допомогу, що свідчить про його небайдужість до спортивного життя та наших земляків, які беруть участь у Всеукраїнських змаганнях.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top