П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Дитина випала з вікна квартири на 9-му поверсі (ДОПОВНЕНО)

Дитина випала з вікна квартири на 9-му поверсі (ДОПОВНЕНО)
Трагедія сталася вчора, 2 липня 2015 року у будинку №3 по вулиці Ілліча. З вікна однієї з квартир, що на 9 поверсі, випав хлопчик віком 3 роки і 7 місяців. Смерть настала миттєво…
^ Реклама ^

Цю сумну звістку відразу підхопили і понесли в народ очевидці надзвичайної події. Ми ж звернулися за коментарем до начальника Світловодської міліції Дмитра Ткачонка. Ось що він розповів:

"Оперативна група міськрайвідділу виїжджала на місце події вчора, близько 17:00. Нашим співробітникам вдалося дізнатися, що сім’я загиблого хлопчика цілком благополучна. Ніяких компроментуючих матеріалів щодо неї у нас немає. У момент трагедії вдома були батько, старша донька, 12 років та її одноліток, батьків хрещеник. Діти перебували в одній з кімнат, дівчина сиділа на підвіконні, її брату, напевне, теж захотілося там посидіти. Москітна сітка відкрилася, дитина випала і загинула.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за статтею 115 Кримінального кодексу України ( "Умисне вбивство"). За фактом загибелі дитини розпочато слідство."


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top