Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Міліція застерігає батьків — не залишайте дітей без нагляду!

Міліція застерігає батьків — не залишайте дітей без нагляду!
На жаль, останнім часом з’явилася сумна статистика нещасних випадків, коли діти випадають з вікон багатоповерхівок або з балконів. Як свідчить аналіз цих фактів, причиною трагедії стають москітні сітки на вікнах.
^ Реклама ^

Найчастіше батьки недооцінюють наскільки швидко може рухатись їхня дитина, та як швидко вона може опинитися біля відчиненого вікна. Батьки про це чомусь забувають або ж сподіваються, що їхню дитину вікно не зацікавить.

Лише навесні в місті Світловодську зареєстровано два випадки випадіння дітей з вікон. Так, 22 травня 2015 року до Світловодської ЦРЛ був доставлений хлопчик, 2013 року народження, з діагнозом: закрита черепно-мізкова травма. Як пояснила мати дитини, хлопчик грався біля вікна, сперся на москітну сітку і випав з другого поверху. Наступного дня до Світловодського ЦРЛ був доставлений хлопчик, 2011 року народження, з діагнозом "Забій м'яких тканин ліктьових суглобів, потиличної області голови", який також, граючись біля вікна, спираючись на москітну сітку, випав з вікна.

Міліція в черговий раз нагадує батькам, бабусям та дідусям і всім громадянам, які займаються вихованням дітей: будьте обачними та уважними, не залишайте дітей без нагляду в кімнаті або самих удома. Дитяча цікавість може призвести до страшних наслідків.

Пам’ятайте, краще запобігти нещасному випадку, ніж розплачуватись за необачність!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top