Вівторок, 16 квітня 2024
Події

І знову скандал на «Світловодськпобуті» Новина з фото

І знову скандал на «Світловодськпобуті»
Черговий скандал розгорівся 3 червня на території СП ТОВ "Світловодськпобут". Його причиною стала спроба кількох колишніх працівників підприємства на чолі з представником співзасновника – товариства "Політрейд" Олександром Яременком забрати з території "Світловодськпобуту" оргтехніку – три комп’ютери та монітори. За твердженням Олександра Сергійовича, він хотів забрати свої власні речі, але, за словами очевидців, намагався це зробити силоміць.


Розповідає начальник охорони СП ТОВ "Світловодськпобут" Олександр Глухов:

"У мене є розпорядження директора про недопущення на територію підприємства цих людей, і тому я не пускав їх. Ці хлопці рейдерським способом, без дозволу, крізь зачинені ворота, проникли групою на територію підприємства. Далі почали ломитися до приміщення, забрали два монітори, передали їх через зачинені ворота, з іншого боку огорожі ці монітори забрали. Після таких дій я закрив приміщення разом із працівниками, а група молодих людей залишилася на подвір’ї. Наприкінці робочого дня мені довелося відімкнути приміщення, аби випустити людей, і ви бачите результат".


А побачили ми, коли приїхали на підприємство близько 17:30, таку картину: перед входом до адміністративної будівлі СП ТОВ "Світловодськпобут" стояв один монітор та три системні блоки, поруч із ними знаходились представники правоохоронних органів, охорона підприємства, Олександр Яременко і його товариші, та працівники "Світловодськпобуту", у тому числі його головний бухгалтер Людмила Столбова.

І знову скандал на «Світловодськпобуті»


Олександр Яременко, у свою чергу, наголосив – ворота підприємства були відкриті, та прокоментував нам свої дії так:

"Ці комп’ютери – моя власність. Я надавав їх для роботи "Світловодськпобуту". У зв’язку із ситуацією, яка склалася на підприємстві, я прийшов забрати своє майно. У мене є підтвердні документи про те, що це мої особисті речі. Я, як співзасновник, маю право зберігати на території підприємства своє майно, і у мене є погодження Михайлика. Якщо бухгалтер "Світловодськпобуту" підтвердить, що це майно знаходиться у нього на балансі – я його поверну, але це майно не може знаходитись на балансі підприємства, бо це моя власність. Як бачите, я хочу забрати лише свої особисті речі".


І знову скандал на «Світловодськпобуті»
Олександр Яременко


Здавалося б, усе зрозуміло, але чомусь у документах, якими апелював Олександр Сергійович, було зазначено, що вищевказана оргтехніка вже передана йому 30 квітня 2015 року. На цей факт увагу присутніх звернула головний бухгалтер підприємства.

Врешті-решт, після двох годин сперечань та взаємних звинувачень, Олександр Яременко повернув два монітори, а працівники міліції, запросивши понятих, опечатали всю винесену на подвір’я оргтехніку та відвезли її до слідчого відділення міського відділу УМВС.

Коментуючи свої дії, слідчий Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області Анна Шаповалова зазначила:

"Підтвердних документів у Олександра Яременка про те, що це його особисті речі та оригіналів документів на ці комп’ютери та монітори на даний час немає, тож, для того, щоб в подальшому не було ніяких проблем, ми вирішили вилучити вказане майно і розібратися в усьому.

Наразі триває судовий процес по підприємству "Світловодськпобут" і ми будемо діяти у відповідності до рішення суду. Згідно з рішенням суду, ми повернемо майно його власнику – Олександру Яременку чи "Світловодськпобуту", звісно, в разі надання ними підтвердних документів. Документи, які нам будуть надані, ми долучимо до матеріалів кримінального провадження. Є заяви, відкрите кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування. Усе буде вирішено у законному порядку".


І знову скандал на «Світловодськпобуті»
Анна Шаповалова


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top