Четвер, 18 квітня 2024
ТОП-новини Кримінал

На Кіровоградщині затримано двох директорів хабарників (УТОЧНЕНО)

На Кіровоградщині затримано двох директорів хабарників (УТОЧНЕНО)
Працівниками управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Кіровоградській області правопорушників було затримано під час отримання неправомірної вигоди у сумі 125 тисяч гривень.


Генеральний директор товариства, яке здійснює свою діяльність у сфері енергетики за попередньою змовою з директором заводу цього ж товариства пропонували за винагороду укласти договір купівлі-продажу приміщення заводу за заниженою вартістю.

За даним фактом слідчим управлінням УМВС в Кіровоградській області відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) КК України.

Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Наразі вирішується питання щодо затримання у порядку ст. 208 КПК України та обрання міри запобіжного заходу.

Від редакції: Сьогодні вночі (так, не дивуйтеся — працюємо до самого ранку) на нашому сайті було розміщено матеріал "На неправомірній вигоді у розмірі 125 000 грн. викрито директора заводу залізобетонних виробів, депутата Світловодської міськради", який ми взяли з офіційного сайту Кіровоградської прокуратури без змін. До цього матеріалу ми помилково додали фото заводу залізобетонних виробів (саме так йшлося у матеріалі прокуратури), чим викликали цілком зрозуміле незадоволення керівника цього підприємства. Тому, приносимо свої вибачення і уточнюємо інформацію з сайту Департаменту протидії злочинності у сфері економіки МВС України (розміщено вище).

На Кіровоградщині затримано двох директорів хабарників (УТОЧНЕНО)


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top