Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Богдан Дроздов ТОП-новини Відео Культура

Міні-фест "Закохані серця" відбувся у Світловодську Новина з фото Новина з відео

Міні-фест "Закохані серця" відбувся у Світловодську
Саме з такою назвою на "виставкому майданчику" Світловодської "Арт-Галереї"* відбувся рекламно-інформаційний захід весільних послуг у неділю, 7 червня.
^ Реклама ^

В афіші заходу, яку активно розповсюджували у соціальній мережі "В контакті", йшлося про те, що участь у цьому міні-фесті прийматимуть майже всі надавачі весільних послуг Світловодська і навіть Кременчука: декоратори, координатори, ведучі, музики, візажисти, флористи, міми, фотографи, відеографи, журнал "Bride", кондитери тощо. Серед організаторів заходу було зазначено: весільний салон "Наречена", шоумена Андрія Маліцького та студію фото/відеографії "Alter Studio".

Міні-фест "Закохані серця" відбувся у Світловодську
Афіша заходу


Особисто мені було дуже цікаво побувати на цьому міні-фесті, адже саме заради проведення подібних культурних заходів, привернення уваги жителів Світловодська до цього місця, ми разом з нечисельною компанією однодумців нещодавно розчищали страшні чагарники, які протягом багатьох років тут панували.

Першим заходом, який було проведено тут 1 травня, став туристичний фестиваль "Світле місто". Докладніше про цей захід у матеріалі ""Світле місто-2015" — перший туристичний фестиваль, в добрий почин!". Щоправда, від тої чистоти, яку ми залишили по собі, місяць потому вже нічого не залишилося: переповнені пакети сміття, яскраві сліди перебування відпочиваючих на галявинах, трава по коліно, на стежках — опала акація... Шкода, що мешканці нашого міста так і не навчилися берегти і цінувати те, що в них є: мальовничі краєвиди, зелені насадження, набережна... Місцеві комунальники також не підтримали цей проект навіть елементарними речами: 1-2 робітниками, які хоча б один раз на два тижні косили тут траву та збирали сміття. Але зараз не про це.

Отже, міні-фест... Саме таким він і виявився — мінімальним. Прибувши на місце проведення заходу близько 13-ї години (початок було заявлено на 10:00), я привітався лише з декількома своїми колегами, з якими досить часто зустрічався на весіллях молодих пар у Світловодську, працюючи фотографом. Були і нові для мене люди, з якими я познайомився ближче. А от цільової аудиторії міні-фесту — закоханих пар — не було. Тому я вирішив поспілкуватися з декількома учасниками заходу і поцікавитися у них перебігом міні-фесту, їх очікуваннями та враженнями.

Андрій Маліцький, шоумен:

Це наш спільний з колегами проект. Ми хотіли зібрати всіх представників надавачів весільних послуг, а сам захід присвятити закоханим парам, які планують одружитися. Ми хотіли надати їм повну інформацію щодо надавачів відповідних послуг, адже у нас вже є великий досвід.

Місцем проведення ми обрали цей "виставковий майданчик" — ближче до природи, у холодку і хотіли черговий раз нагадати жителям міста про таке чудове місце. Зрозуміло, що було б набагато краще провести наш міні-фест у суботу, на День міста, коли тут було багато людей, але у всіх нас був робочий день.

Нажаль, сьогодні наш захід відвідало небагато людей, було декілька пар, які вже спланували своє весілля. Ми сподіваємося, що надана нами інформація їм стане в нагоді.


Лариса Перевєрзєва, власниця весільного салону "Наречена":

Наш захід пройшов непогано, але хотілося б краще. Самі винуваті — підвела організація. А так, в принципі, задумка непогана. Хотілося б її трішечки розвинути, щоб це було систематично, щоб люди побачили наші послуги, зверталися саме до нас, адже ми не гірші, ніж надавачі весільних послуг з Кременчука… У нас є хороші ведучі, музики, декоратори, фотографи, відеографи, координатори...


Елеонора Крутько, весільний організатор і координатор:

Враження від сьогоднішнього заходу змішані — хотілося отримати більше віддачі. Ми готувалися, старалися, а відвідувачів прийшло небагато. Але це наш перший досвід. Будемо сподіватися, що захід проводиться не в останнє. На наступний рік ми врахуємо всі помилки. В принципі, було декілька пар. Будемо надіятися, що вони звернуться до нас за послугами.

Особисто я працюю в цій сфері нещодавно — з кінця минулого року. Про мене і мої послуги ще мало знають. Але в травні в мене вже було декілька весіль. Взагалі, цьогоріч у Світловодську весільний "сезон" стартував слабо — дуже мало весіль. Я працюю не лише у Світловодську, але й в інших містах України. Тому буду рада співпрацювати з усіма молодими парами.


Щиро кажучи, шкода, що такий чудовий та яскравий захід, зі спеціальними фото-зонами, декором, музичним супроводом та навіть фонтаном з лимонаду не знайшов прихильників у Світловодську. Видно, що всі учасники заходу постаралися якісно представити себе потенційним клієнтам. Тому, йдучи на зустріч всім учасникам міні-фесту, розуміючи їх "важкий хліб", розміщую скан-копії їх візитівок прямо тут — у матеріалі, сподіваючись, що комусь з наших читачів ця інформація стане в нагоді.

* — неофіційна назва спуску від пансіонату"Славутич" до Набережної.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top